All you can eat Apeldoorn

All you can eat Apeldoorn

Zoek je naar een all you can eat Sushi restaurant in Apeldoorn? In hartje centrum - in de buurt van de VUE en de Gigant - vind je Silk Dining. Hier geniet je van de heerlijkste sushi, de fijnste Asian Fushion Dishes en de zachtste desserts. Ervaar het zelf en dompel je onder in de Aziatische sferen. Reserveer vandaag nog een tafel!

De lekkerste sushi

Een all you can eat Sushi restaurant in Apeldoorn zonder sushi? Dat is ongehoord. Silk Dining heeft dan ook de meest smakelijke varianten voor jou op de kaart gezet. Wat dacht je van de bekende Nigiri’s, Gunkans, Maki’s en Temaki’s? Deze zijn ook in ons all you can eat Sushi restaurant in Apeldoorn onverminderd populair. Daarnaast willen wij ook onze eigen stempel op de Aziatische keuken drukken. Dit doen wij met onze Silk Specials. Denk bijvoorbeeld aan de Silk Urumaki, Dragon Roll of Burrito Roll. Echt het proberen waard! Ook wanneer je wilt genieten van onze all you can eat sushi in Zwolle heten wij je van harte welkom!

Warme Asian Fusion Dishes

In Nederland wordt sushi al jarenlang gecombineerd met typische Asian Fusion Dishes. Vlees. Vis. Groenten. Het zit er allemaal in. Natuurlijk kunnen wij daar als all you can eatt Sushi restaurant in Apeldoorn niet in achterblijven. Van de Thaise mosselen tot de Japanse dumplings. Onze koks bereiden het graag voor je. In ons restaurant vind je gerechten uit landen, waaronder: Thailand, Korea, Vietnam, Indië, Japan en China. Ga zitten en proef de Aziatische eetcultuur met onzeall you can eat Sushi in Apeldoorn!

Sushi all you can eat in Apeldoorn met Silk Dining

Sushi. Asian Fusion Dishes. Bij Silk Dining doen wij er alles aan om jou op een smakelijk manier met de Aziatische eetcultuur in aanraking te brengen. Hierbij nemen wij de Zijderoute als leidraad. Naast Japanse gerechten, geniet je bij ons ook van andere Aziatische keukens. Voor een vast bedrag kun je er zoveel proeven als je wilt. Binnen ons Sushi all you can eat concept in Apeldoorn vind je naast sushi en Asian Fusion Dishes ook: Warm dishes, Side orders, Salads, Soup, Wok en Desserts

Reserveer nu een tafel!

Soms overvalt het je gewoon. Heb jij ook zo’n behoefte aan all you can eat Sushi in Apeldoorn? Reserveer dan vandaag nog een tafel bij Silk Dining. Je vindt ons restaurant in deze Gelderse stad aan de Nieuwstraat 70-72. Online reserveren kan natuurlijk ook. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 055-7855111 of door ons contactformulier in te vullen. Schuif jij straks ook aan bij onze all you can eat in Apeldoorn? Ook wanneer je wilt genieten van onze all you can eat sushi in Zwolle heten wij je van harte welkom!