Sushi Zwolle

Sushi Zwolle

Na een dagje winkelen in het centrum van Zwolle even heerlijk genieten van sushi. Wat een smakelijk vooruitzicht. Het kan bij Silk Sushi & Asian Dining! Zet de tassen neer, hang je jas op en neem plaats in ons restaurant aan de Jufferenwal. Van de standaard Nigiri tot onze eigen Asian Fushion Dishes. Voor iedere liefhebber van de Aziatische keuken hebben wij de lekkerste gerechten op onze kaart staan. Reserveer vandaag nog!

All You Can Eat

Als liefhebber van sushi in Zwolle kun je er bijna niet meer omheen: het All You Can Eat concept. Tijdens deze heerlijke sushi ervaring in Zwolle nemen wij je mee op reis door het culinaire Azië. Geniet van de vertrouwde Nigiri, Gunkan of Maki of laat je verrassen door een van onze poké bowls, Uramaki en Silk Specials. En dat allemaal voor een vaste prijs! Zo kun je zonder schroom de nieuwste sushi in Zwolle uitproberen. Sushi in hartje Zwolle: een betere combinatie bestaat er niet!

Ook andere Aziatische gerechten

Silk is erg populair onder de blauwvingers. Ook gasten die niet van sushi houden of genieten van afwisseling komen keer op keer bij ons terug. Wij bieden namelijk ook andere gerechten aan, zoals: warm dishes, side orders, salades en soepen. Daarnaast staan wij bekend om onze Asian Fusion Dishes. Hierbij smul je van typische Aziatische gerechten buiten Japan. Dus ben je op zoek naar een unieke ervaring? Kies dan voor sushi in Zwolle bij Silk Sushi & Asian Dining!

Bekijk hier ons menu als PDF

Sushi in Zwolle Centrum bij Silk

Silk Sushi & Asian Dining is een modern en sfeervol restaurant in centrum Zwolle en biedt naast sushi een variëteit aan gerechten uit diverse Aziatische keukens. De gerechten worden met de grootste passie bereid, zodat de authentieke smaken goed tot hun recht komen. Stuk voor stuk klaar gemaakt volgens Aziatisch recept. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk direct ons menu en bereid je voor een explosie aan heerlijke smaken!

Reserveer vandaag nog een plekje

Ga mee op culinaire reis bij Silk Sushi & Asian Dining. Op onze kaart vind je de traditionele Nigiri, Temaki (handrolls) en Uramaki, maar ook poké bowls en Silk Specials. Geen fan van sushi of wil je meer gerechten uit de Aziatische keuken proeven? Naast sushi vind je bij ons ook tal van andere authentieke gerechten uit diverse Aziatische keukens. En via ons ‘all you can eat’ concept geniet je van zoveel lekkernijen als je wilt. Reserveer eenvoudig via onze website, of bel naar 038-2309596. Geniet jij straks van heerlijke sushi in Zwolle? Ook wanneer je wilt genieten van onze all you can eat sushi in Apeldoorn heten wij je van harte welkom!