All you can eat Zwolle

All you can eat Zwolle

All you can eat in Zwolle: onbeperkt culinair genieten bij Silk

Voor een smaakvol en gezellig avondje all you can eat sushi in Zwolle moet je bij Silk Sushi & Asian Dining zijn. In de prachtige Zwolse binnenstad doe je jezelf tegoed aan de meest verrukkelijke Aziatische lekkernijen. Ondertussen geniet je van de ongedwongen ambiance en de warme inrichting. Bij Silk draait alles om de totale beleving. Onbeperkt culinair genieten in een intieme setting.

Heerlijk eten in een behaaglijke entourage

Waar je bij all you can eat in Zwolle wellicht denkt aan lange tafels en weinig sfeer, pakken we het bij Silk totaal anders aan. Ons interieur is smaakvol ingericht en ademt moderne elegantie. Onze koks hebben bovendien een enorme passie voor hun vak en zijn volledig ingewijd in de zeer diverse Aziatische keuken. Bij Silk Sushi & Asian Dining eet je zodoende zoveel u zelf wilt, maar zo goed als je wellicht niet eens voor mogelijk had gehouden. Een all you can eat-restaurant in Zwolle zoals je het nog niet kende!

Een grote variëteit aan gerechten

Bij ons in Zwolle bestaat de all you can eat-menukaart uit een enorme verscheidenheid aan Aziatische smaken. Of je nu liefhebber bent van de specialiteiten uit de Chinese, Indonesische, Japanse, Koreaanse, Thaise of Vietnamese keuken: er is voor ieder wat wils. De menukaart is ingericht in diverse overzichtelijke categorieën. U kunt kiezen voor salades, soepen, wokgerechten, bijgerechten, warme gerechten, desserts, pokebowls en burritorolletjes, Aziatische ‘fusion dishes’ en natuurlijk een keur aan verschillende overheerlijke sushi-varianten. Loopt het water je al in de mond?

Hoe werkt all you can eat bij Silk in Zwolle?

Zoals ieder ander all you can eat-restaurant in Zwolle of elders hebben we ook bij Silk Sushi & Asian Dining een aantal ‘spelregels’. De belangrijkste is dat we geen lopend buffet hebben, maar full service-bediening kennen. Dit houdt in dat je in diverse rondes telkens maximaal vier gerechtjes van de Menu kunt bestellen. Hoe vaak je dit doet is bij ons all you can eat-restaurant in Zwolle volledig aan jou! Je bent dan ook beslist niet verplicht om iedere ronde vier gerechten te bestellen. Om verspilling tegen te gaan rekenen we voor restanten een meerprijs.

Twee uur genieten

Tijdens een avond all you can eat in Zwolle hoef je je beslist niet te haasten. Er is genoeg tijd om al het lekkers op onze menukaart uit te proberen. Je krijgt hier namelijk liefst twee uur de tijd voor. Het is immers vooral de bedoeling dat je een gezellige avond hebt, niet dat je je gehaast voelt.