Sushi Apeldoorn

Sushi Apeldoorn

Op zoek naar een gezellige en smaakvolle middag of avond sushi in Apeldoorn? Dan bent u bij Silk Sushi & Asian Dining aan het juiste adres. Op onze prachtige locaties in Apeldoorn en Zwolle geniet u van een groot assortiment aan sushi en Japans eten. Wij bieden u niet alleen het lekkerste eten, maar zorgen ook voor een ultieme beleving. Onbeperkt genieten van sushi in Apeldoorn doet u bij ons in een warme en gezellige omgeving!

NU RESERVEREN

Sushi met passie bereid

Silk Sushi & Dining in Apeldoorn neemt u mee op reis door het culinaire Azië. Diverse plekken op de wereld zijn namelijk de leidraad geweest voor het samenstellen van onze menukaart. Al de gerechten in ons sushi restaurant in Apeldoorn zijn met de grootste passie bereid. Hierdoor komen de authentieke smaken op de juiste manier tot hun recht. Tijdens uw bezoek aan ons beleeft u een ware smaaksensatie. En, dankzij ons ‘all you can eat’ sushi concept in Apeldoorn kunt u voor een vast bedrag onbeperkt genieten van de beste gerechten.

All you can eat sushi restaurant

Voor sushi liefhebbers in Apeldoorn is Silk Sushi & Asian Dining een uitstekende keuze. U kunt hier namelijk gebruik maken van het ‘all you can eat’ concept. Dit betekent dat u voor een vast bedrag de hele avond kan genieten van de lekkerste Japanse sushi en traditionele gerechtjes. In diverse rondes bestelt u telkens maximaal vier gerechtjes van onze menukaart. Hoeveel rondes en hoeveel sushi u bestelt is geheel aan u. U bent absoluut niet verplicht om elke ronde vier gerechtjes te bestellen. Wilt u juist wel veel bestellen? Dan bestelt u gewoon telkens een nieuwe ronde.

Lunchen en dineren

In ons sushi restaurant in Apeldoorn kunt u zowel lunchen als dineren. U kunt de lunch en het diner zo uitgebreid maken als u zelf wenst. Tijdens deze culinaire ervaring kunt u onbeperkt genieten van geweldige smaken uit de Aziatische keuken. U kunt de gerechtjes compleet naar eigen wens samenstellen. Met onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Bent u benieuwd naar wat er precies op het menu staat? Kom dan snel langs!

Op zoek naar een sushi restaurant in Apeldoorn?

Bent u op zoek naar een all you can eat sushi restaurant in Apeldoorn of Zwolle ? Ontdek dan snel de menukaart van Silk Sushi & Asian Dining. Bovendien is ons menu doordeweeks nog voordeliger! Van maandag tot en met woensdag geniet u al voor €26,50 per persoon. De overige dagen betaalt u €28,00 voor ons all you can eat concept. Daarnaast kunt u bij ons ook lunchen tot 16:00 uur. Hiervoor rekenen wij een gereduceerd tarief. Wij heten u graag van harte welkom in ons sushi restaurant in Apeldoorn!