Sushi Arnhem

Sushi Arnhem

Op zoek naar een gezellige en smaakvolle middag of avond sushi in Arnhem? Dan ben je bij Silk Sushi & Asian Dining aan het juiste adres. Op onze prachtige locaties in Arnhem, Apeldoorn en Zwolle geniet je van een groot assortiment aan sushi en Japans eten. Wij bieden je niet alleen het lekkerste eten, maar zorgen ook voor een ultieme beleving. Onbeperkt genieten van sushi in Arnhem doe je bij ons in een warme en gezellige omgeving!

Sushi met passie bereid

Silk Sushi & Asian Dining in Arnhem neemt je mee op reis door het culinaire Azië. Diverse plekken op de wereld zijn namelijk de leidraad geweest voor het samenstellen van onze menukaart. Al de gerechten in ons sushi restaurant in Arnhem zijn met de grootste passie bereid. Hierdoor komen de authentieke smaken op de juiste manier tot hun recht. Tijdens een bezoek aan ons beleef je een ware smaaksensatie. En, dankzij ons ‘all you can eat’ sushi concept in Arnhem kun je voor een vast bedrag onbeperkt genieten van de beste gerechten.

All you can eat sushi restaurant

Voor sushi liefhebbers in Arnhem is Silk Sushi & Asian Dining een uitstekende keuze. Je kunt hier namelijk gebruik maken van het ‘all you can eat’ concept. Dit betekent dat je voor een vast bedrag de hele avond kan genieten van de lekkerste Japanse sushi en traditionele gerechtjes. In diverse rondes bestel je telkens maximaal vier gerechtjes van onze menukaart. Hoeveel rondes en hoeveel sushi u bestelt is geheel aan jou. Je bent absoluut niet verplicht om elke ronde vier gerechtjes te bestellen. Wil je juist wel veel bestellen? Dan bestel je gewoon telkens een nieuwe ronde.

Lunchen en dineren

In ons sushi restaurant in Arnhem kun je zowel lunchen als dineren. Je kunt de lunch en het diner zo uitgebreid maken als je zelf wenst. Tijdens deze culinaire ervaring kun je onbeperkt genieten van geweldige smaken uit de Aziatische keuken. Je kunt de gerechtjes compleet naar eigen wens samenstellen. Met onze uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd naar wat er precies op het menu staat? Kom dan snel langs!

Op zoek naar een sushi restaurant in Arnhem?

Ben je op zoek naar een all you can eat sushi restaurant in Arnhem? Ontdek dan snel de menukaart van Silk Sushi & Asian Dining. Bovendien is ons menu doordeweeks nog voordeliger! Van maandag tot en met woensdag geniet je al voor €31,50 per persoon. De overige dagen betaal je €34,95 voor ons all you can eat concept. Daarnaast kun je bij ons ook lunchen tot 16:00 uur. Hiervoor rekenen wij een gereduceerd tarief. Wij heten je graag van harte welkom in ons sushi restaurant in Arnhem! Ook wanneer je wilt genieten van onze all you can eat sushi in Zwolle heten wij je van harte welkom!