All you can eat Zwolle

All you can eat in Zwolle: onbeperkt culinair genieten bij Silk

Voor een smaakvol en gezellig avondje all you can eat in Zwolle moet u bij Silk Sushi & Asian Dining zijn. In de prachtige Zwolse binnenstad doet u uzelf tegoed aan de meest verrukkelijke Aziatische lekkernijen. Ondertussen geniet u van de ongedwongen ambiance en de warme inrichting. Bij Silk draait alles om de totale beleving. Onbeperkt culinair genieten in een intieme setting.

NU RESERVEREN

Heerlijk eten in een behaaglijke entourage

Waar u bij all you can eat in Zwolle wellicht denkt aan lange tafels en weinig sfeer, pakken we het bij Silk totaal anders aan. Ons interieur is smaakvol ingericht en ademt moderne elegantie. Onze koks hebben bovendien een enorme passie voor hun vak en zijn volledig ingewijd in de zeer diverse Aziatische keuken. Bij Silk Sushi & Asian Dining eet u zodoende zoveel u zelf wilt, maar zo goed als u wellicht niet eens voor mogelijk had gehouden. Een all you can eat-restaurant in Zwolle zoals u het nog niet kende!

Een grote variëteit aan gerechten

Bij ons in Zwolle bestaat de all you can eat-menukaart uit een enorme verscheidenheid aan Aziatische smaken. Of u nu liefhebber bent van de specialiteiten uit de Chinese, Indonesische, Japanse, Koreaanse, Thaise of Vietnamese keuken: er is voor ieder wat wils. De menukaart is ingericht in diverse overzichtelijke categorieën. U kunt kiezen voor salades, soepen, wokgerechten, bijgerechten, warme gerechten, desserts, pokebowls en burritorolletjes, Aziatische ‘fusion dishes’ en natuurlijk een keur aan verschillende overheerlijke sushi-varianten. Loopt het water u al in de mond?

Hoe werkt all you can eat bij Silk in Zwolle?

Zoals ieder ander all you can eat-restaurant in Zwolle of elders hebben we ook bij Silk Sushi & Asian Dining een aantal ‘spelregels’. De belangrijkste is dat we geen lopend buffet hebben, maar full service-bediening kennen. Dit houdt in dat u in diverse rondes telkens maximaal drie gerechtjes van de Menu kunt bestellen. Hoe vaak u dit doet is bij ons all you can eat-restaurant in Zwolle volledig aan u! U bent dan ook beslist niet verplicht om iedere ronde vier gerechten te bestellen. Om verspilling tegen te gaan rekenen we voor restanten een meerprijs van €1,- voor sushi en €2,- voor warme gerechten.

Tweeënhalf uur genieten

Tijdens een avond all you can eat in Zwolle hoeft u zich beslist niet te haasten. Er is genoeg tijd om al het lekkers op onze menukaart uit te proberen. U krijgt hier namelijk liefst tweeënhalf uur de tijd voor. Het is immers vooral de bedoeling dat u een gezellige avond heeft, niet dat u zich gehaast voelt.

Prijzen voor all you can eat Zwolle

All you can eat in Zwolle is bij Silk doordeweeks nóg voordeliger! Van maandag tot en met woensdag geniet u al voor €26,50 per persoon van onze Aziatische specialiteiten. De overige dagen betaalt u €28,00. Voor kinderen tot tien jaar rekenen we de schappelijke prijs van €16,50 p.p. Ook kunt u bij ons lunchen. De tarieven hiervoor bedragen €18,50 voor volwassenen en €12,50 voor kinderen.

U kunt bij ons eenvoudig online reserveren. We heten u graag welkom bij Silk Sushi & Asian Dining: hét all you can eat-restaurant van Zwolle!